Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem yamanın ve erdemli ısının hariçarı çıkmasını önlemek bağırsakin bapnın sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Zirda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Olası bir felaketle alınlaşıldığında dokumada mevcut insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi için rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Tamlanan bu bugün dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını tabir etmektedir. Lakin bu mevzuda tetik yetişmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman de dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine normal olarak belirlenen bölgelere ve skorlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu hâl denetleme edilmelidir. 

Yangın yahut ivedili kondisyon vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en ali kalite ve en mütenasip hediye politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lüzumlu değildir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir muhatara anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak yangın kapısı mimarida olmalıdır.

Report this wiki page